Healing Days Promo Event @FoRRest Belgrade

  • Lokacija: Neretvanska 18, Zvezdarska šuma, Beograd
  • Programi: Shakti Bliss Meditacija, Cacao Ceremony + Live Hang Drum, Ecstatic Dance DJ Set
  • Datum i vreme: 25.05.2024. Početak u 15h, završetak u 1h posle ponoći
  • Ulaznice: 1500 dinara u pretprodaji, 2100 dinara na ulazu (broj ulaznica je ograničen)

 

Putovanje Ka Unutrašnjem Miru

U srcu Beograda, u Zvezdarskoj šumi, ušuškano između zelenila, čeka vas magično iskustvo – Healing Days Promo Event. Pripremite se da zakoračite u prostor za rast, gde ćete se povezati sa sobom i okolinom na jedinstven način.

Započnite svoje putovanje sa Enom Lej, uz Shakti Bliss Meditaciju. Duboko zaronite u svoje unutrašnje biće i dozvolite da vas vodi na putovanje oslobađanja i prosvetljenja. Nakon toga, Ksenija Lea Ronai će vas pozvati na Kakao Ceremoniju, gde ćete se povezati sa srcem i dušom, dok će zvuci hang drum-a Anamamanaa-e stvarati magičnu atmosferu koja će vas podići iznad svakodnevnih briga. Nakon što se oslobodite tereta uma i duše, Yelisaveta će vas povesti na plesno putovanje kroz Ecstatic Dance DJ set, uz podršku Djordja Bastovanovića. Dozvolite svom telu da se oslobodi svih ograničenja i prepusti ritmu koji će ga voditi do same suštine postojanja.

Ovaj jedinstveni događaj započinje u 15 časova i traje sve do jedan sat posle ponoći. Ulaznice su ograničene, stoga ne propustite priliku da budete deo ovog iskustva. U pretprodaji putem Gigstix-a možete obezbediti svoju ulaznicu po ceni od 1500 dinara, dok će na ulazu cena biti 2100 dinara.

Healing Days Promo Event je samo uvod u ono što vas čeka na predstojećem Healing Days festivalu (6. – 8. avgust 2024.) na planini Rtanj, u okviru Pyramid Festivala.